23 Nisan Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizinde katılımıyla okulumuzda coşkuyla kutlandı.

23.04.2022 517

Ulu önder Atatürk'ün " Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, ikbal ışığısınız. Memleketi ışığa boğacak olan sizlersiniz. Kendinizin ne kadar önemli ve değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." sözü ile çocuklarımızın önemini vurgulamış ve bu bayramı çocuklarımıza hediye etmiştir. Dünyada çocuklara bayram hediye eden başka hiçbir lider yoktur. Bu yıl 102. yıl dönümünü kutladığımız bayramımız okulumuzda veli, öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla büyük bir coşku ile kutlandı. Dans gösterileri, şiir dinletisi, halay ve çeşitli yarışmaların olduğu program akışı öğrencilerimiz ve velilerimiz için hem görsel bir şölen hem de eğlenceli dakikalar yaşattı. Ortaokulumuz ile biriikte kutladığımız bu programda akıştan ve organisyaondan sorumlu olan Ferhat ÇİVİ öğretmenimize, sınıfları ile dans gösterileri hazırlayan Nilüfer YAŞAR, Hülya UYSAL, Betül KELEŞ, Züleyha DEMİR, Hazal SAKCİ, Merve YILDIRIM, Hazal ERTEN, Gurbet AKTAŞ öğretmenlerimize, öğrencilerine folklor desteği sunarak çalışma yapan Serdar ARAL öğretmenimize ve katılım sağlayan tüm misafilerimize teşekkür ederiz.